Monday, May 27, 2013

Touch of Plaid Lately, the weather has been terrible, either mostly cloudy or rainy. I don't know about you guys but change in weather wears me out like nothing else. I become insanely moody and withdrawn, I feel like staying in bed all day and I just don't feel productive in any way. Blaah! I thought it was time to take a little break from blogging and just BE! No emails, no texts, no social media, just pure relax. And honestly, I'm so happy I decided to do so! I finally got to do the things that I wanted to do but barely have the time for. I can honestly say that I did nothing but enjoy myself the past few days. I spent some quality time with my family and friends, did some shopping, got my hair and nails done, and I finally tried the crystal microdermabrasion  treatment. Omg, my skin just loved it! I'm kind of skeptical when it comes to facial treatments (I have tried so many things through the years) but 'oh boy' this thing works magic. I have a sensitive skin, very problematic actually, due to my gluten sensitivity. I tend to break out easily, especially when I cheat on my diet by eating a little cake or cookie. Well 'hallo', I'm not made of stone! :D Either way, my skin looked so fresh and glowy after just one treatment, all my little bumps are gone now so I'm like totally fascinated with the result. I would highly recommend it to anyone, seriously. ;)

These pictures were taken last Thursday in between two rain storms. I haven't worn this plaid shirt in forever, so I thought it was about time to dust it off. I mixed it with my favourite blazer and ripped jeans from Mango (which I apparantly can't get enough of ) and wore my oxblood pumps to match the shirt. I hope you like how it turned out. ;) Oh and yes, before I forgot... we won the Hungarian Cup last Wednesday. Yayy! Thank you for your support ladies! It worked great. :D


 Most, hogy minden nap esik az eső, a kültéri fotózás szinte kivitelezhetetlen lett számunkra. Sajnos nem tudjuk előre belőni, hogy mikor lesz végre tíz eső mentes perc, hogy kattinthassunk pár outfit képet. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de engem nagyon megvisel ez az idő mind fizikálisan, mind mentálisan. Legszívesebben ágyban maradnék egész nap, de ezt persze nem tehetem meg. :) Az eső iszonyatosan le tud hangolni, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a legkevésbé sem érzem magam produktívnak. Blaah. Mindent összevetve jobbnak láttam kivenni pár "szabadnapot", szükségem volt egy kis feltöltődésre. Semmi email, Facebook, IG... csak pihi. Sokan nem is gondolnák, hogy a blogolás akár napi nyolc órát is igénybe vesz, főleg ahogy én csinálom: egy outfit / nap (Mennyivel könnyebb dolgom lenne, ha egy nap alatt lezavarnám az egész heti outfitemet... na de akkor nem lennék hiteles!)  Napi 3-4 órát töltök azzal, hogy az emailekre és kommentekre válaszolok (IG, Lookbook, Facebook, Chicisimo, Chictopia... stb.) Erre persze csak éjszaka van időm - már ha van - mert ugye nappal elsősorban anya, feleség és háziasszony vagyok. ;) Ezeket a dolgokat csak azért írom le, mert mostanában többen is nehezményezték, hogy nem írok magyarul, mint ahogyan azt is, hogy sokszor megkésve válaszolok az üzenetekre és hozzászólásokra. Higgyétek el nekem, hogy ez nem érdektelenségből van, hanem azért, mert egyszerűen nincs időm.  Bevallom mai napig gyötör a lelkiismeret furdalás, ha épp nincs időm magyarul írni, vagy válaszolni, de be kell látnom, hogy nem tudok mindenkinek megfelelni, ez fizikális képtelenség, akárhogy is vesszük. Szóval kérlek nézzétek el nekem, elvégre én is emberből vagyok. :) Igyekszem elhivatottan blogolni és a lehető legtöbbet posztolni, s közben megállni a helyemet, mint anya, mint nő és mint feleség. Nagyon szépen köszönöm, hogy megértitek! :)

És, hogy mit csináltam a "szabadság" alatt!? Hmm... Először is rengeteg időt töltöttem a családommal és barátaimmal, és persze beiktattam egy kis shoppingolást is. Aztán pedig következett egy kisebb "beauty makeover": pedikűr-manikűr, hajfestés, masszázs, szemöldök/szempilla festés, és végre volt lehetőségem kipróbálni az arccsiszolást. Omg, a legjobb dolog, ami valaha a bőrőmmel történt! Komolyan mondom, mindenkinek csak ajánlani tudom. Biztosan említettem már, hogy laktóz-és lisztérzékeny vagyok, és hogy mihelyt bűnbe esek, és mondjuk lisztes dolgot eszek, az arcomat azonnal elborítják az aknék is kiütések. :( Nos, akár hiszitek, akár nem, a "csiszolás" után olyan volt a bőröm, mint a babapopsi - a szó szoros értelmében. :D Imádom, és már alig várom a következő kezelést. A legjobb dolog az arccsiszolásban az, hogy teljesen fájdalommentes, és nem utolsó sorban pénztárcabarát. ;) 

Ezek a képek múlt hét csütörtökön készültek a Kálvin téren. Ez az egyetlen hely, ahová az eső elől menekülhetünk, mert ugye fedett, és viszonylag világos is. Na de itt sem fotózhatunk minden nap.
Az outfitről annyit, hogy kb. 5 perc alatt született. Ez a kockás ing már ezer éve nem volt rajtam, szóval úgy döntöttem, hogy "leporolom" és felveszem a kedvenc Mango farimmal (amit még mindig nem sikerült megunnom). Remélem, hogy tetszik az szett és köszönöm, hogy beugrottatok.! Oh, és mielőtt még elfelejteném... megnyertük a Magyar Kupát! Yayy! Köszi, hogy szorítottatok! ;) 


Blazer: ZARA (similar here) | Shirt: PULL & BEAR | Jeans: MANGO (similar here and here) | Shoes: DUNE | Bag: CHANEL (same here) | Sunglasses: BURBERRY (via Luxoptik)


|| Pictures by F. Nagy Gábor Photography ||

13 comments:

 1. You look amazing as always! So classy and chic, but also a touch of coolness.
  xoxo
  Sara

  ReplyDelete
 2. a cipo az valami csodalatos! Nekunk is sokszor nehezunkre esik a blogolas, foleg szesszioban mikor egesz nap csak bujjuk a konyveket. Gratulalok a Magyar Kupaert! Puszik :)  Saci
  ChocolateFashionCoffee

  ReplyDelete
 3. nice outfit!
  you look perfect :)


  International BEAUTY Giveaway

  http://fashioneiric.blogspot.fr/2013/05/giveaway-inside-benefit-neutral-kit.html


  Coline ♡

  ReplyDelete
 4. great look! ;d

  http://gonkafashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Es hol csinaltattad a borcsiszolast?

  ReplyDelete
 6. Your hair looks perfect! And I love those jeans!

  ReplyDelete
 7. szuper szett, tetszik a kockás ing és a captoe cipő párosa.=) amúgy engem pont nem zavar, mikor nem írsz magyarul, addig is gyakorlom az angolt, ezért is szeretek külföldi blogokat, újságokat olvasni.

  ReplyDelete
 8. Szia Drága!:)
  Szerintem sokan kíváncsiak vagyunk (főleg debreceniek), hogy hol voltál arckezelésen-csiszoláson... Kérlek írd meg, mert én is kipróbálnám!:)
  Amúgy szuper szett, bár annyira sajnálom, hogy kevesebbet tudtok fotózni. Elegem van a rossz időből, jöhetne egy kis napsütés, hogy mindenkit felvidítson.
  Kellemes hetet kívánok az idő ellenére is!
  Pusziii♥

  ReplyDelete
 9. You look amazing! Love your style!

  xx lovelycherrycheeks xx

  New post on my blog, take a look!

  ReplyDelete
 10. great outfit lovely! x

  www.joyyiu.blogspot.ca

  ReplyDelete
 11. Very Stylish as always dear! I love the combination with the Blazer! Très Chic!<3

  http://celebritiesandfashionnews.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. Love your look ! So original and beautiful !!

  ReplyDelete